søndag 1. februar 2015

NO WAY B(L)ACK

Før var den blå med hvite detaljer og stativ i blankt metall. Nå er den sort sort sort! 
Har hatt lyst til å endre litt på denne lampen i mange år men andre prosjekter har kommet forran frem til nå. Jeg syntes kanskje den var litt for søt tidligere og ønsket å "tøffe" den opp litt. Valget falt på sort matt og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg håper bare at jeg ikke angrer meg om noen uker, for det er ingen vei tilbake nå. Nedenfor har jeg lagt ved noen bilder av lampen slik den så ut før den ble sort.Slik så den altså ut. Veldig kul da også, men jeg likte ikke så godt de hvite delene i plast.


Lampen ble demonetret og rengjort. Et lite tips dersom du tenker å gjøre noe liknende, er å pusse de delene som skal sprayes med et fint sandpapir føst. Da sitter nemlig malingen så mye,mye bedre og resultatet blir veldig fint! Jeg brukte sandpapir med grovhet p320.


Lampen fikk ny sort ledning og sorte plastdingser fra en annen lampe jeg hadde liggende. (Dersom noen vet hvor man kan få tak i nye sorte plastdingser eller enda bedre, metalldingser, må dere gjerne skrive det her, da blir jeg veldig glad!) Tenker da på den dingsen som sitter øverst på skjermen der hvor ledningen føres inn. Photos: RI-MAKE

6 kommentarer:

 1. du er så flink!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre! Det skal sies at dette var meget lett! ;) Fin mandag til deg!

   Slett
 2. Den ble råtøff altså! :)

  SvarSlett
 3. Wow! Så proft! Og herrlighet for en forandring. Lekker ble den. Jeg har typisk spraylakkert ett par ledninger opp igjennom, og det var IKKE vellykket, for makan til seige greier skal en lete lenge etter. Mye bedre å kjøpe ny og skifte ut hele, som du har gjort her. Også så gøy at ingen har lik. Skikkelig lekker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! Så hyggelig tilbakemelding! :) Alltid kjekt at du stikker innom!

   Slett