onsdag 26. april 2017

NYTT ROMBilder : RI-MAKE

Som jeg skrev sist, har jeg flyttet til et nytt nabolag her i Oslo hvor jeg leier et rom i en hyggelig leilighet - inntil videre. Rommet er ikke stort, og jeg er derfor opptatt av å begrense antall objekter - for ikke å snakke om HVILKE objekter som får bli med meg inn. Kriteriene er at objektene skal være bra for miljøet i en eller annen form. 
Stikkord er gjenbruk, resirkulering, bærekraft og varighet. 

Så langt har jeg fått på plass seng, klesstativ, lampe og sengeteppe. Senga er en gammel seng som egentlig tilhører kjæresten min og lampen har jeg funnet brukt på den andre siden av fjellet - i vest. Sengeteppet i lin, som egentlig er en gammel duk, fant jeg på en bruktbutikk her i Oslo, og klesstativet som opprinnelig er fra HAY ble funnet på Finn.no.

Nå som det aller viktigste er på plass, er jeg på leting etter forskjellig oppbevaring, et speil, og noe som kan brukes til nattbord. Jeg har ikke dårlig tid, og klarer meg fint uten dersom jeg ikke finner det jeg er på utkikk etter. Det skal bli en sann glede å rusle rundt på skattejakt i denne byen, spesielt på denne tiden av året hvor det bugner av loppemarkeder hver eneste helg. Følg med!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar