søndag 8. februar 2015

DIY - PUTE

Jeg ble så spent på hvordan denne puta ville se ut til slutt og hadde derfor ikke annet valg enn å sy den ferdig fort! Her er den, vårlig og fin med en dæsj grønt. 

Broderiet jeg fant i en bruktbutikk var veldig romantisk og søtt i utgangspunktet og derfor valgte jeg noen friske grønne toner som kontrast. Jeg ønsket at den skulle "poppe" litt og det synes jeg den gjør. Samtidig var det viktig at den skulle fungere med resten av interiøret her hjemme, som er av en litt strammere og mer moderne art enn denne puta. Jeg vet ikke hva dere synes, men jeg synes den funker fint med det grafiske sengeteppet fra Hay og er foreløpig veldig fornøyd. 

I kjent stil er det kun benyttet gamle tekstiler fra ulike bruktbutikker til dette prosjektet. Kjekt å gjøre en innsats for miljøet i form av gjenbruk. God søndag!
Photo's: RI-MAKE

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Du er så flink :-) Blir inspirert, og da skal jeg og få gjort ferdig mitt siste prosjekt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så herlig å høre at du blir inspirert til å gjøre ferdig et prosjekt!
   Kjør på, jeg heier på deg! Klem Rikke :

   Slett
 2. Jeg er normalt sett ikke fan av gamle broderier, men måten du gjenbruker dette her på blir jo bare helt smashing! :) Blir så glad hver gang jeg stikker innom bloggen din og ser du har lagt ut et nytt innlegg. :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha!! Ler! Som jeg slulle sakt det selv! Jeg og broderi har aldri vært nære venner, men det var noe ved dette...de ser nesten ut som pressede blomster. Veldig hyggelig å høre at du likte resultatet og ikke minst at du tar turen innom og blir glad! 😊

   Slett