fredag 24. april 2015

EN UTFORDRING

Jo! Nå skal du høre. I sommer er jeg invitert i bryllup i Italia. Det varer i flere dager og jeg trenger derfor flere antrekk. Siden jeg blir MAKS sliten av å gå i butikker og siden jeg ikke får meg til å kjøpe dyre kjoler som blir hengende i skapet, tenkte jeg at, hey, jeg syr selv! Siden jeg også synes det er skikkelig stas å sy om klær (kun dersom resultatet blir slik jeg har tenkt vel og merke), mener jeg derfor at dette er en riktig god ide! Nå har jeg derimot ikke mer enn tiden av veien dersom jeg skal bli ferdig, så ønsk meg lykke til! 

Kjole 1:
Hvit bomull, funnet på fretex, (skal selvfølgelig ikke brukes i selve bryllupet).


Kjole 2:
Skittenrosa kjole i fint ullstoff (ser ut som silke), også funnet på fretex.


Sitt skjørt: 
Blomstrete bomull, funnet på, jadda, fretex såklart! ;)


Her ser dere noe av inspirasjonen, 
hentet fra utklippsboken hvor jeg samler på alt som er fint! 


Photo: RI-MAKE

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Så spennende prosjekt! Blir stadig inspirert av dine ideer og funn ut av ingenting, og det som mange betrakter som skrot! Bøyer meg i støvet for deg, og gleder meg til å se resultatet :-)! Like kjekt med innlegg fra deg hver gang, og synes fortsatt du er den beste bloggeren på Nib :-) God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Å, det er så stas når du stikker innom å legger igjen heiarop! Det er i alle fall slik jeg ser det. Tusen, tusen takk for fine ord som betyr så masse! Ønsker deg en veldig fin helg! Klem Rikke :)

   Slett
 2. Dette gleder jeg meg til å følge. Elsker re-design.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy! Jeg syr på harde livet, men jeg prøver og skynde meg langsomt, så håper jeg at resultatet blir best slik! Oppdaterer om litt! :)

   Slett